För mig är det så mycket mer än insidan av ett hus som avgör huruvida jag trivs där inne. Omgivningen utanför spelar minst lika stor roll och fönstren, som är de som skiljer inne från ute, är avgörande för trivselfaktorn. Jag har såklart en förkärlek till originalfönster, men eftersom de är så fruktansvärt opraktiska i de allra flesta fall – jag gillar trots allt både att vara varm och slippa städa för mycket – så nya fönster vinner i regel när det står mellan det ena och det andra. Jag var själv nyligen just i valet och kvalet, så därför kan jag uttrycka mig med säkerhet.

Mitt drömprojekt

Jag köpte ett gammalt hus för några år sedan, kom över det för en spottstyver. De flesta i min omgivning suckade när de fick se min ”klipp” och undrade vad jag såg i ett fallfärdigt ruckel. Ingen suckar idag, minsann! Sakta men säkert har jag investerat i saker som isolering, tak och nya fönster. Innandömet av huset har inte prioritet än (fast jag längtar tills jag får sätta klorna i det!). De nya fönstren kom på plats bara i förra veckan och de har verkligen gjort enorm skillnad på fräschören. Det tog emot först och jag var så osäker på om det verkligen skulle behövas, men nu råder inga tvivel, jag gjorde rätt val.

Jag läs proffsen på Westcoast Windows sköta hela fönsterbytet och det är säkert en stor del till varför det blev så bra.