Det finns många bra källor på nätet när det gäller belysning och den moderna led lampan. Det finns en uppsjö av olika ljuskällor att välja bland och ibland kan det vara svårt att hitta bra och objektiv fakta när man behöver den som mest, det har jag lång erfarenhet av. Jag kommer därför att lista ett par olika källor i detta inlägg som kan komma väl till hands. Vissa av sidorna handlar specifikt om en viss ljuskälla medan andra är mer allmän kunskap. Om du vill veta mer om till exempel en ficklampa så kan du besöka guiden som jag just länkade till. Där hittar du massvis med bra information om vad du bör tänka på när du handlar ficklampor. Du kommer även att lätt förstå skillnaderna mellan de olika varumärkena inom branschen och på så sätt välja rätt lampa i slutändan som passar just ditt behov.

Belysning för ridhus

Jag gillar att rida väldigt mycket och får ofta förfrågningar om belysning till ridhus. Jag är ingen expert naturligtvis, men kan tipsa om webbsajten ridhusbelysning.nu som är en väldigt bra och informativ källa om strålkastare och övrig belysning till just ridhus. Det finns så mycket att välja bland inom denna marknad men det är väsentligt att förstå skillnaderna så att hästarna inte blir bländade av för starka lampor. Det finns en drös faktorer att ta hänsyn till så läs på så mycket du kan om du ansvarar för inköp av ridhusbelysning.

Övriga källor

Om du letar efter information om lampor till trädgården så rekommenderar jag starkt sajten trädgårdsbelysning.nu. Webbsidan tar upp aspekter som man bör tänka på kring alltifrån pollare till mysig fasadbelysning. Tänk på att du hittar bra info även hos Elsäkerhetsverket både vad gäller regler men också om farliga produkter. Sådär, nu hoppas jag att ni har lite att bita i till att börja med. Det var allt från mig för idag men jag lovar att återkomma med ett långt inlägg så fort jag får lite tid över. Sov gott!